NIGHT SHOW 2012

11.11.2012 19:25

Již se stalo tradicí uzavření závodní sezony vyhlášením výsledků a oceněním závodníků na poslední akci v roce "NIGHT SHOW". Termín konání je 15.12.2012 od 15.00 hod. na kobercové dráze ve škole v přírodě v Habrové. Zváni jsou všichni závodníci, kteří se zúčastnili našeho seriálu SPEED Challenge i všichni závodníci, kteří se seriálu nezúčastnili a v neposlední řadě zveme i "nezávodníky", tzn. všechny, kteří se o RC modely zajímají jen v rámci nějakého parkoviště, či zahrady, nebo jen teoreticky. Prostě, třemi slovy, "JSTE ZVÁNI VŠICHNI"

PROGRAM:
- přátelský pokec
- jízda zručnosti
- soutěž o nejkrásnější model

A budeme mít ještě soutěže pro zájemce, kteří si budou chtít vyzkoušet ovládání vícekanálového modelu. Trochu z jiné kategorie modelářství.

DISCIPLÍNY:
- ukládání palet do regálu vysokozdvižným vozíkem
- otočení soupravy tahače s návěsem ve vymezeném prostoru, případně i nějaký couvací slalom.
 

Občerstvení: grilované steaky - kdo bude mít zájem o grilované maso, vyplňte prosím přihlášku s počtem steaků - děkujeme.

 

Každý kdo máte zájem se této akce aktivně zúčastnit, tzn soutěžit v jízdě zručnosti, nebo o nejkrásnější auto, nebo si chcete jen dát steak, vyplňte prosím přihlášku. Kdo se přijde jen podívat a nebude soutěžit, ani se nechce občerstvovat, nemusí vyplňovat nic :-)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode