Den otevřených dveří ASV - VELOREX Solnice 16.06.2012

19.06.2012 08:47

V sobotu 16. června jsme opět po roce prezentovali modelklub na akci den otevřených dveří v družstvu ASV (dříve Velorex) v Solnici. V letošním roce bylo zastoupení našeho klubu skromnější, protože buggynáři měli v tento den o kousek dál na offroadové dráze u kulturního domu závod mistrovství republiky.

Se Zdeňkem a Tomášem jsme se sešli o půl desáté. Na dvoře firmy jsme si vybrali totéž místo jako vloni, postavili stoly a vystavili naše modely. S postupujícím časem přibývalo návštěvníků. Kromě našich modelů si prohlíželi vystavené Velorexy, kterých se sjelo asi 20, expozici automobilů značky Chevrolet, obrněné transportéry klubu vojenské historie z Trutnova a skupinu vystavených motocyklů. Zpestřením pro děti byla možnost si zastřílet z airsoftových zbraní na sklopné terče.

Několikrát jsme předvedli naše auta v akci i s tím, že jsme umožnili dětem vyzkoušet si řízení našich modelů. Zaslouženou pozornost upoutal jako vždy Tomášův podvozek Tatra 8x8.

Také my jsme si mezi ježděním prohlédli připravené expozice. Využili jsme nabídku občerstvení. S příchodem poledne návštěvníci začali ubývat. Na spanilou jízdu Velorexů, která měla proběhnout v 15 hodin jsme už nečekali. Na rozdíl od loňska si nás nikdo z pořadatelů ani nevšiml a tak se bohužel ani poděkování nekonalo. Sbalili jsme se a o půl jedné odjeli domů. Na zpáteční cestě jsme se na chvíli ještě podívali na závody buggyn.

Fotky z akce.

 

 

 

Míra Matějus st.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode