Další část závodů MČR Large Scale Off Road pokračovala v Březí u Mikulova 20-21.5.11.

30.05.2011 21:52

 

Další část závodů MČR Large Scale Off Road pokračovala v Březí u Mikulova 20-21.5.11.

  Hlavní domácí pořadatel Honza Ždárský /JPS/jak se sám poté vyjádřil, pod dojmem omamné vůně akatových lesů a květin,cvrlikajících ptáčků a lačných závodníků se nerozvážně v páteční podvečer vytasil s lahví šampaňského specielní edice“RC Supercross arena Březí“čímž odstartoval páteční předzavod v konzumaci všeho co naše milovaná zem dokáže vyprodukovat „rum ,slivovice,pivo třešňovice a jiné tož pochutiny včetně grilovaného masa,což mělo za následek slušný ranní bolehlav.

  Na sobotní závod se prezentovalo 31jezdců,kvůli studijním povinnostem se nemohl zúčastnit Péťa Hartman.

  Březácká dráha je opravdu silně vysušená což má za následek totální destrukci pneumatik jakékoliv značky,takže se dojíždělo spíše na pneu  vhodných spíš na asfaltovou dráhu ve Slavkově.

  Po sobotních kvalifikacích byl stav naši borců následovaný Dušan sen.7,Sláva 8,Jirka 24,Pavel 25 a Dušan jun.po technických problémech serva 31.

 

  Finálové jízdy byly o tom kdo nazuje dobré obutí a udrží na uzdě výkon svého vozu  aby neočesal vzorek moc brzy.Do finále odstartoval nejlépe Dušan sen. Ale pro poruchu techniky musel do depa čehož využil Marek Schiller a zvítězil.Naši ve finále obsadily Sláva 6 a Dušan sen.8.,další v celkovém pořadí Pavel Kremz 22,Jirka Netolický 26 a Dušan jun.30 místo.

  Chvíli po dojezdu finále se spustil déšť takže to akorát vyšlo.

  

  Po nočním deštíku se v neděli vyklubalo sluníčko které vydrželo po celý den.

Do nedělního klání se přihlásilo 30 pilotů .Po kvalifikačních jízdách byl sčot následující,

Dušan sen.3,Sláva 14,Dušan jun.16,Jirka 20 a Pavel 23.

  V čtvrtfinále bohužel těsně před startem měl Dušan jun.s Toníčkem Béňou kolizi a musel po dobře rozjetých rozjížďkách odstoupit.

  Do finále se probojovali Sláva s Dušanem kterému opět vyšel nejlépe start,Slávu bohužel nechtě dvakrát atakoval Marek za což dostal stop and go za narážení.Dušan musel opět z první postu do depa a přenechal vedení Markovy,po stíhací jízdě a galantnosti Davida/cicka/který myslel že má na Dušana kolo náskok pročež ho pustil  před sebe a tím se připravil o celkové 4 místo.Sláva se propracoval postupně na druhou pozici kterou uhájil po pěkném souboji s Filipem Jílkem.

  Celkově neděle Marek,Sláva,Filip a Dušan sen.,další naši jezdci Jirka 21,Pavel 23 a Dušan jun.30.

Prohlédněte si fotky z tohoto závodu.

 

  Další díl seriálu MČR se přesune 11-12.6  na dráhu v Hodoníně.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode